divendres, 18 de febrer del 2011

Fi a les emissions de TV3 en quatre punts


1) Podeu llegir ací la declaració pública que ACPV ha penjat hui al seu web en relació a la fi de les emissions de TV3 al País Valencià.

2) En contra del que diuen alguns, el blaverisme (anticatalanisme) es troba més fort que mai. És tan potent que no necessita ja difusió: s'ha aconseguit que forme part de la idiosincràsia del poble valencià. En eixe sentit, pronunciar-se a favor que es veja TV3 a la nostra terra és quelcom antipopular, quasi una provocació; segons en quins ambients, t'ho has de pensar abans d'obrir la boca.

3) La persecució del Govern valencià a ACPV (600.000 euros en multes i noves amenaces de més multes), amb l'inevitable cessament de les emissions de TV3, és fruit de càlculs electorals. Augmentar la intensitat de les polítiques blaveres li evita al PP rebre crítiques des de l'anticatalanisme més actiu (GAV, CV...) i, per tant, li permet assegurar un considerable grup de votants.

4) A nivell jurídic, el partit no s'ha acabat. Queda pendent la resolució del Tribunal Suprem i, si calguera, hi ha les instàncies europees. Amb possibilitats reals de guanyar la batalla.

1 comentari:

Neandertal Total ha dit...

Pretenen fer-nos tan analfabets com ells ho són i la seva arma és la de sempre, l'extermini. Vergonyós atac a l'idioma i per tant a allò que som