dilluns, 8 de febrer del 2010

Camps, sentenciat pel tarot

Com si es tractara d'una notícia extreta del genial El Mundo Today (diari on podem llegir coses surrealistes com "L'Opus Dei localitzarà els seus membres mitjançant GPS"), ahir ens trobàvem al Levante-EMV amb un curiós titular: "Un oracle per a Camps".

Un peculiar personatge d'Alcoi, regidor del PP a l'Ajuntament i aficionat al tarot, ha dit que, segons les seues cartes, a Camps li queden dos mesos com a president.

Quan lliges bé la notícia, te n'adones que les coses quadren una mica més: Mario Pons -que així li diuen a l'home- és ripollista; enemic de Camps, per tant. Potser es tracte d'allò de confondre els desitjos amb la realitat; o, simplement, d'una manera de punxar-li al Molt Honorable.

Personalment, em costa assumir que un polític crega en tot això del tarot. Em fa la impressió que aquesta gent pensa i actua basant-se en fets més materials i pràctics.

Per acabar-ho d'adobar, el tal Mario Pons és cinturó negre de taekwondo, col·leccionista de cotxes de Scalextric, especialista en balls de saló i acordionista. I tot això amb només 47 anys. Un bon partit. O no?

4 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Nova polèmica per al senyor Pons, que flipes el personatge. L'última que conec, que va ser no sé si en setembre o en novembre però sé que va ser en algun moment que vaig estar per allà uns dies, va ser perquè donava uns cursos de defensa personal a dones maltractades i es va quedar en calçotets per a explicar-los no-sé-què... I els va dir també d'unes pastilles per a deixar fregit a l'home, que si als xinos poden comprar-se punys americans... Sarta d'animalaes, jo estava acabaeta d'aplegar quan va passar això, primer matí que vaig a Alcoi a la cafeteria on esmorzava tots els dies i no es parlava d'altra cosa, un dels regidors del PSOE que també esmorza allí sempre indignadíssim de PERÒ COM POT HAVER DIT BLABLABLABLABLA... Lo dit, daxavo el personatge el Mario Pons!

LoyKaPV ha dit...

Ei...que jo també sóc cinturó negre de Taekwondo, eh!?! xD

Estos del PP són un puto circ, i plé de pallasos a més...

Vicent Terol ha dit...

Comtessa: Això que es va quedar en calçotets, impartint un curs de defensa personal a dones, també venia a la notícia. Eixe tio és un crack! El de les pastilles i els punys americans no ho sabia... He vist una web sobre full contact i coses així, crec que és d'ell.


Thor: En els últims temps sí que ens han proporcionat històries vertaderament grotesques: des del xinès de Font de Mora a les converses de Camps amb El Bigotes, passant per l'incomparable Costa...

Speaker ha dit...

M'acabes de descobrir esta gran pàgina web que és El mundo today. Gràcies!! :)