divendres, 16 d’abril del 2010

Premi "Val la pena": deu blocs elegits

Com vaig dir fa una setmana, elisabet -del bloc depasseig- havia inclòs L'aixeta dins les seues deu bitàcoles preferides. Es tracta de la concessió, per part d'ella, del premi "Val la pena": una cadena on hom tria els deu blocs que més li agraden alhora que enllaça l'espai web des del qual ha sigut elegit. Aquest link ha d'estar al següent segell:




Encara que sone a tòpic, diré que, evidentment, hi ha bitàcoles que m'agraden i no apareixen a la llista que he elaborat. I ho dic perquè és cert, a més a més. Ja sabeu: en castellà, allò de "no están todos los que son". Ací baix podeu veure la meua tria, sense cap ordre, ni alfabètic ni de preferència.


La cuina de casa

Toni Cucarella en roba de batalla

Te la mà Maria - Reus

Vidapervida

Indiecat - Música en català

Saps què vull dir-te?


L'esclafit

Diari d'avort

Uendos, Greixets i Maremortes

ARA MATEIX

5 comentaris:

TdlH ha dit...

Mooolt! Jo crec que la meua llista no aplegaria ni a cinc, perô és fàcil que tammé estagueres en ella...

Jobove - Reus ha dit...

moltes gràcies pel premi el dure al cor, però no en faré ostentació, al llarg del blog he rebut tots els premis que et pots imaginar, però mai n'he fet publicitat, de totes maneres molt agraït sobretot venint de tu

una abraçada molt forta

Vicent Terol ha dit...

TdlH: Gràcies pel comentari. Anava a incloure-hi el "Rosca amb all", però finalment no ho he fet perquè fa més de dos mesos que no l'actualitzes... A veure si escrius més coses, que sempre és un plaer llegir-te.


Té la mà Maria: Realment es tracta més d'una cadena que d'un premi. Ets lliure de seguir-la o no, evidentment. Però he volgut aprofitar l'ocasió per recomanar el teu bloc, ple sempre d'imatges increïbles (a més d'interessants denúncies).

Anònim ha dit...

Ara tinc un poc de temps i em mire la cadena. Jo ja no sé que pensar dels premis, però la idea de la cadena em recorda els jocs de "passa-la" que feiem en el carrer. I l'evocació m'agrada. I que hages pensat en mi, m'afalaga, perquè t'he de mentir. la vanitat ens fa més humanes.
en fi, que m'ho mire i procure seguir el joc.
Per cert, la comunitat de Flick és molt més activa en els jocs de mirar i comentar, cosa que resulta un poc incómoda però ajuda a que rode la roda.
Uf, quin rotllo!

Gràcies!

Vicent Terol ha dit...

No conec això del Flick. És on pengen fotos, no?

A diferència d'altra gent, no he explicat per què he escollit els blocs que he escollit. En el teu cas -o en el vostre cas-, trobe que la forma i el contingut fan de Vidapervida un espai interessant i agradable de visitar. A més a més, hi ha un fil temàtic als teus textos. M'agrada, vaja.