dimarts, 11 de gener del 2011

CCOO ja no s'oposa a la jubilació als 67 anys

Extret de la pàgina web del sindicat CCOO (11/01/2011):

"Toxo considera urgent un pla de xoc per a l'ocupació dirigit als joves i als aturats de llarga durada, recuperar el poder adquisitiu de les pensions i, en aquest context,
rebutjar la jubilació als 67 anys de forma generalitzada i obligatòria i recuperar l'acord de la Funció Pública."




Comentari: És a dir que la posició actual de CCOO sobre la prolongació de l'edat de jubilació als 67 anys és la mateixa que la del Govern espanyol. El propi Zapatero ha dit, en diferents ocasions, que hi haurà flexibilitat en aquesta mesura. Els tertulians defensors de la política econòmica neoliberal dels socialistes han qualificat de "responsable" el canvi de discurs de l'esmentat sindicat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

DONCS QUE ESPERABAS?....QUE ALEMANYA SE HA CANSAT DE PAGAR,TOTS EL AVES QUE NO VAN EN LLOC,BE A ...MADRID,LAS SUBVENCIONS PER NO TRABALLAR,"EL SUR EXISTE"...FOTLI PEONADES!!!!QUE ELS CALAIXOS ESTAN BUITSSSS!!!!,I SOBRE TOT 28 MIL-LIONS D'AJUDES SINDICALS.TANTA DISBAUXA TENIA QUE PETAR,AMIC MEU.
JUGANT AMB BCN.

Vicent Terol ha dit...

No dic que CCOO m'haja decebut (sols et poden decebre si tens determinades expectatives). Em limite a constatar un punt del recent canvi de discurs d'aquest sindicat. El que realment no m'agrada és que tracten de disfressar les cessions amb un llenguatge d'estil combatiu. Però ja tenen experiència en això.