dilluns, 15 de maig del 2017

Imatges de la presentació de "Capsa de bombons"

La veritat és que vam omplir la llibreria La Costera en la primera presentació de Capsa de bombons. Toni Cucarella ens va parlar sobre el gènere del microrelat i va explicar com ell el va practicar als seus inicis, tractant de publicar algun recull sense èxit amb les editorials (eren altres temps, on les minificcions no gaudien de prestigi). La seua introducció, farcida d'interessants referències, va concloure amb unes paraules sobre Capsa de bombons. Fidel al seu estil, en forma i contingut, de gran escriptor, de geni i figura. Jo vaig explicar el procés que va donar com a resultat aquest llibre, publicat per l'editorial El Toll. Per la seua banda, l'actriu Rosa Barberà va llegir alguns microrelats de Capsa de bombons, amb gràcia i professionalitat, seleccionats per ella mateixa.

He recopilat moltes fotos de l'acte. Us en mostre unes poques. Si voleu veure'n més, cliqueu aquest enllaç a la pàgina de Facebook del llibre, on informem de totes les novetats relacionades amb Capsa de bombons.

Un plaer compartir la vesprada-nit amb Cucarella i Barberà, i amb tanta gent que va exterioritzar el seu gaudi de l'acte.