dimecres, 6 de gener del 2010

Ho ha dit Paula Sánchez de León

Després de conèixer l'ordre del Ministeri de Cultura, que obliga l'Ajuntament de València a suspendre el pla urbanístic del Cabanyal...


Paula Sánchez de León, portaveu del Govern valencià (5/1/10): "Si amb les vies legals no és suficient, estem disposats a modificar la normativa de la declaració que hem fet de Bé d'Interès Cultural al Cabanyal per tal de fer possible l'execució".




Comentari: A veure si ho entenc. L'any 1993, la Generalitat li va atorgar al barri la catalogació de Bé d'Interès Cultural (BIC). El que dius és més o menys açò: si unes normes, fetes per a protegir el patrimoni, ens impedeixen enderrocar 1650 pisos i partir en dos el Cabanyal, la solució és... canviar eixes normes! Digues la veritat, Paula: aquesta filosofia no està inspirada en Berlusconi i les seues reformes judicials per a evitar ser processat? Que una normativa m'impedeix fer el que vull? A fer la mà la normativa! La canviem i au, no? No em sorprèn que, des del Govern valencià, feu aquestes coses. El que no m'esperava és que tu ho anunciares així públicament, com una amenaça... És també estratègia, com allò del Rubalcaba?

3 comentaris:

Speaker ha dit...

Efectivament. Toca els nassos, però el que diu bàsicament és que si allò és patrimoni protegit i no es pot tocar, llavors canviem l'status de protegit i ja podem fer i desfer.

Entenc el teu enuig. Hui ha sigut un dia d'alegria per a molts valencians, però també de prudència i de no llançar coets a l'aire, perquè esta gent farà el que puga per badar el Cabanyal, emparats, ara, en el victimisme respecte Madrid.

kirikú ha dit...

Però que forts que són tots aquests pepers que ens govern.

Fins a quan tindre'm que aguantar açò ... a mi em resulta tot molt depriment

Vicent Terol ha dit...

Josep Lluís: Ja veus...Els esdeveniments succeeixen ràpidament. El Govern valencià ja ha complit la seua amenaça. Què passarà ara...? En tot cas, sembla que comencen a aparèixer forats a l'embarcació pepera valenciana: protestes a Ensenyament, els del No a la Corrupció, el Cabanyal... A veure si hi ha mobilitzacions!


kirikú: Ens hem de mobilitzar, no creus? Jo pense que temes com el del Cabanyal tenen ara més repercussió mediàtica que abans. Potser l'estil prepotent de governar comença a indignar a massa gent, a massa sectors de població.