dimecres, 22 d’abril del 2009

23 d'abril: vestir de groc l'ensenyament

La Plataforma per l'Ensenyament Públic ha emès hui 21 d'abril un comunicat fent una crida a la protesta aquest dijous, dia 23: es tracta de fer servir el color groc com a símbol d'atenció i vigilància. També se'ns recorden les concentracions que hi ha convocades per al mateix dia.

Ací teniu l'escrit:


Concentracions, tancades i activitats diverses marcaran aquesta jornada reivindicativa

La Plataforma per l’Ensenyament Públic fa una crida per a “vestir” de groc l’ensenyament el pròxim 23 d’abril

Dijous que ve, 23 d’abril, coincidint amb el dia del llibre i la rosa, la Plataforma per l’Ensenyament Públic ha proposat als centres educatius i a la societat valenciana en general, “vestir-se” de groc, color de la campanya de la Plataforma que representa l’estat d’”atenció i vigilància” en què es troba la comunitat educativa davant la política educativa del govern valencià.

Diverses plataformes comarcals han organitzat concentracions a diferents localitats valencianes el 23 d’abril, com són:

PLATAFORMA DE LA FOIA DE BUNYOL - Realització d’un llibre gegant per deixar constància dels desitjos per a una educació millor.

PLATAFORMA DE TORRENT - Concentració en la Plaça de la Llibertat de Torrent a les 19h. Acte de protesta general amb les pancartes de cada centre i amb el color groc.

PLATAFORMA DE LA SAFOR - Concentració a la plaça de l’ajuntament de Gandia seguida d’una manifestació pel carrer Major i Passeig.

PLATAFORMA DE LA RIBERA - Concentració Comarcal a les 19’30h a la Plaça Major d’Alzira.

PLATAFORMA DE LA COSTERA - Concentració davant de l’Ajuntament de Xàtiva a les 19:30h. Suport a la gestió democratica del centre d`Enguera.

ASSEMBLEA DE PROFESSORAT DE L’IES L'ARABI DE L'ALFÀS DEL PI (MARINA BAIXA) - Concentració davant Casa de Cultura a les 13.00h. Per la vesprada, jornada de portes obertes per a informar dels motius de la vaga i mobilització.

PROFESSORAT I AMPES DE BURJASSOT
- Concentració a la Plaça de l'Ajuntament de Burjassot a les 19 hores.

Per llegir la resta del comunicat, feu click ací.


Alguns enllaços per informar-se del conflicte entre el Govern valencià i la comunitat educativa: