dimarts, 12 de maig del 2009

S'hauria d'il·legalitzar el Papa?

El Papa Benet XVI, en la seua visita a Jerusalem, va fer vaporoses declaracions en favor de la pau (algú diu estar en contra de la pau...?). També va recordar les víctimes de l'Holocaust. De l'Holocaust provocat pels nazis fa uns 70 anys, no de l'Holocaust palestí dut a terme per Israel: en eixa línia, no va condemnar la massacre de la població de Gaza de fa uns mesos, amb 1400 morts i 5500 ferits; tampoc no va dir res sobre el genocidi sistemàtic del poble palestí, realitzat per les persones amb qui Benet XVI intercanviava ahir somriures.

Em pregunte si, aplicant la filosofia de la Llei de Partits, no s'hauria d'il·legalitzar el Papa; o tot el Vaticà. De la mateixa manera que s'il·legalitzen, a l'Estat Espanyol, els partits de l'esquerra abertzale per no condemnar els atemptats d'ETA. Dic jo que potser seria bo exportar eixe criteri tan democràtic, propi de l'Estat de Dret, per tal de lluitar contra els violents a tot el món. Després d'il·legalitzar el Papa, possiblement s'hauria de prestar atenció al seu entorn, tractant de tancar les vies de finançament que possibiliten que aquest home circule pel planeta sense condemnar la violència. Així mateix, també estaria bé vigilar els possibles Papes successors, comprovant si estan contaminats; d'aquesta manera podrien ser il·legalitzats abans d'arribar al càrrec.

Hem de contribuir a que la democràcia i l'Estat de Dret siguen els eixos que garanteixquen la pau i la llibertat a tot el món; no sols al País Basc.

3 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Vote per la il·legalització!!!

zel ha dit...

Doncs sí, jo també crec que el senyor de raó eterna s'ha d'ilegalitzar...

Vicent Terol ha dit...

Comtessa: Benvinguda al bloc.

A veure si entre tots l'il·legalitzem...