dimecres, 18 de novembre del 2009

Com saber si teniu el telèfon "punxat"

Independentment que el PP utilitze l'assumpte del Sistema Integral d'Interceptació de les Telecomunicacions (SITEL) com arma política contra el PSOE, sembla cert que aquest no compta ni amb una regulació clara ni amb les garanties suficients per als drets dels ciutadans. Així ho denuncia l'Associació d'Internautes.

Entre altres punts criticables, s'ha de dir que SITEL permet accedir a dades personals, com la identitat o el DNI, sense autorització judicial.

Un mitjà de comunicació de dreta pura i dura, la revista Época -pertanyent al grup Intereconomía-, ha publicat unes senzilles instruccions per a que comprovem si el nostre mòbil està "punxat" o no. No sé si aquesta informació és molt fiable, però la cosa no deixa de ser -com a mínim- curiosa. Jo he fet la prova i sembla que no estic sent espiat per l'Estat.

Llegiu amb atenció... i procediu. O no.
  1. Marqueu asterisc: *
  2. Marqueu coixí: #
  3. Marqueu 06
  4. Marqueu una altra vegada coixí: #
Si després de fer això, us apareix un número -el de sèrie del vostre telèfon-, se suposa que heu d'estar tranquils. I si no ix res a la pantalla, doncs en teoria us poden estar vigilant.

De res.


Afegitó a les 16,28h: Si ho heu provat abans d'aquesta hora, s'haureu quedat igual, atès que m'havia equivocat amb l'últim pas de la seqüència. Era # en compte de *. Ara ja està rectificat.

3 comentaris:

elisabet ha dit...

caram!!! quin panorama...

Francesc Mompó ha dit...

Puc continuar dient animalades per tf.
Salut i Terra

Anònim ha dit...

Sóc l'anònim que s'avergonyix dels socialistes. Mira per on, jo, en teoria, sí que tinc el telèfon punxat...qui m'estarà vigilant? Riky&Russini o Pajinete&Alarte? estic acollonat! hi ha algú més com jo?

Salut a tothom (fins i tot al derechon Juan Enrique Tur! tots els socialistes són de dretes en el fons!)