dilluns, 12 de gener del 2009

Arguments per al boicot a Israel

L'escriptora i periodista Naomi Klein ha escrit un interessant article on defensa el boicot a Israel. Aquesta estratègia va nàixer l'any 2005 d'una coalició de grups palestins, inspirada en el boicot a Sudàfrica dels anys 80. Klein refuta quatre objeccions que se solen fer a aquesta acció.


5 comentaris:

Txarli ha dit...

Una gran referència, sí senyor!

Boicot a Israel, ja!

Anònim ha dit...

Açò no té a veure amb la Naomi Quinolaconegapaell:
Vicent, ¿és precís tenir el contador eixe de tràfic que diu que caMot (i altres blocs) estan a la "comunidad valenciana"? Es que damunt posen una bandereta espanyola...
david

Vicent Terol ha dit...

Esperem que tinga algun efecte. De moment, l'ambaixador israelià a l'Estat espanyol exhibeix el seu cinisme criminal molt envalentint. "No veig plantejament crític cap a la part palestina", ha dit.

Vicent Terol ha dit...

David! Home..., no és precís, vaja. Sí que és un poc lamentable, jeje... (com s'expressa el so de riure en català?). Són sols experiments al bloc; mariconaetes d'eixes.

Anònim ha dit...

Xe, doncs no passa res! Tira-li, si és un experiment i no és amb gasosa (era Corcuera el que repetia aquesta expressió?) no farà mal.
Tens raó amb el del to de riure; jo sempre pose ji,ji però potser deuríem posar així com xe,xe,xe (encara que sona més a burla que a rialla).
És broma tot: jo escric des d'un mac i cada cop que mire l'hora a l'ordinador veig una preciosa estanquera amb un símbol que és menut i no es veu, però no estic del tot segur que no siga un pardalot.
saut
david