dimarts, 20 de gener de 2009

Nou curs a Camot: Promoció del patrimoni cultural

Els propers dies divendres 23 i dissabte 24 tindrà lloc a Camot un nou curs amb el títol Promoció del patrimoni cultural. A continuació teniu la informació extreta de la seua web:

Dintre dels cursos de voluntariat que es fan mensualment a caMot, el proper divendres 23 de gener (de 20:30 a 22h) i dissabte 24 de gener (a partir de les 18h) tindrà lloc el curs de promoció del patrimoni cultural.

Quan parlem de patrimoni cultural ens referim tant als elements materials com als immaterials (llengua, costums...). La promoció i protecció del patrimoni cultural és una via de participació social que té diverses formes de cristal·litzar. A les sessions del curs intentarem fer un acostament a aquest àmbit de participació.

El curs estarà a càrrec de Toni Cucarella. Pensem que no calen massa presentacions: escriptor reconegut, intel·lectual compromès i persona amb grans coneixements i experiència en el tema que tractarà. Podeu visitar el seu bloc.

La sessió de dissabte inclou una taula rodona que començarà a partir de les 21:30h i es realitzarà al mateix temps que sopem. A la taula participaran persones que s'han destacat per la seua activitat al si d'entitats que, d'una forma o altra, es dediquen a la promoció i protecció de diferents parts del patrimoni cultural.

És convenient (per preparar els materials necessaris i preveure les places del sopar) inscriure's previament. Ho podeu fer al correu de caMot: camot(a)hotmail.com o al telèfon 96 228 36 97 (deixeu el vostre missatge al contestador). El preu de la inscripció (que inclou sopar i materials) és de 5 euros.