dimarts, 6 de gener del 2009

Dissabte 10: concentració a València contra el genocidi a Gaza

Sembla que les protestes contra el genocidi israelià a Palestina estan creixent arreu del món. La indignació i la ràbia que u sent al veure com un estat assassina la població de Gaza amb total impunitat estan impulsant la gent a moure's. És una bona notícia per a l'ésser humà: significa que tenim escrúpols i empatia; que la paraula "ètica" forma part del nostre vocabulari sincer. I això no és una obvietat. Els polítics que posen en marxa un assassinat en massa com aquest, per exemple, no tenen escrúpols ni empatia; tampoc la gent que, malgrat estar ben informada, ho recolza o ho disculpa.

El diumenge va haver una concentració a València. A la llista de convocants es van sumar grups que no s'havien implicat a l'anterior concentració del 30 de desembre. Per exemple, CC.OO. PV; per exemple, BLOC. Benvinguts siguen; la mobilització ha de seguir, i ha d'augmentar. El diumenge hi havia el doble de gent que el 30 de desembre.

El proper dissabte hi ha una nova concentració a la ciutat de València convocada per la Plataforma per Palestina; serà a les 18h a la plaça de l'Ajuntament. Estar allí protestant per l'holocaust palestí és per a mi un deure ètic.

Per altra banda, a la pàgina web Palestina.cat teniu informació sobre les manifestacions i concentracions contra la massacre a Gaza arreu dels Països Catalans.

Ens veiem el dissabte a València.