dijous, 8 de gener del 2009

Xàtiva, diumenge 11: concentració contra el genocidi a Gaza


També a Xàtiva s'ha convocat una concentració contra la massacre del poble palestí. Un grup de col·lectius de la ciutat i el seu voltant ha tingut la iniciativa. Serà el diumenge 11 de gener a les 19h de la vesprada, davant l'Ajuntament. Espere que siguem un important número de persones.

A continuació teniu el text de la convocatòria:


ATUREM EL GENOCIDI!

NO A LA MASSACRE DEL POBLE PALESTÍ

La brutal agressió del govern d’Israel sobre la població palestina no és altra cosa que terrrorisme d’Estat.
La matança continuada i indiscriminada d’Israel amb la intenció d’eliminar totalment la integritat física i mental del poble palestí no és altra cosa que genocidi. La inoperància, la indiferència i la retòrica de l’ONU, Unió Europea i de la resta de governs titelles no és altra cosa que complicitat amb els assassinats. Davant tot això, diversos col.lectius de Xàtiva i comarca denunciem i condemnem aquesta barbàrie i manifestem la nostra solidaritat amb la legítima ressistència del poble palestí. La gent de Gaza i Palestina té el dret democràtic a l'autodeterminació, a elegir els seus governs, a controlar les seues vides i viure en pau. Si qualsevol Estat pot atacar per la força qualsevol poble per qualsevol raó, cap de nosaltres podrà viure en llibertat.

Convoquen:
Associació Cultural Islàmica Imam Xativí, Amigues i Amics de CaMot, Col.lectiu de Solidaritat de la Costera, Centre Social Autogestionat “La Lloca”, Assemblea de Joves de la Costera.