dimarts, 27 d’octubre del 2009

Curiós atracador

La setmana passada us parlava del genial portal de notícies (inventades) absurdes El Mundo Today. Titulars com "Rajoy revela que la trama corrupta del PP era un joc de rol" o "Kenny G fa un concert a un ascensor" poden ser llegits a aquest imaginatiu web, amb els correponents textos desenvolupant els assumptes.

Ahir es va publicar una notícia a El Punt.Cat que podia haver sigut extreta perfectament d'eixa surrealista "actualitat del demà" d'El Mundo Today. Però es tracta d'una realitat, no d'una broma. Atenció al titular: "Un atracador ofereix a les víctimes tornar-los el botí jugant-se'l a pedra-paper-tisora i guanya".

Us deixe amb la notícia. Llegiu-la, que no té desperdici. A més a més, si no coneixeu el joc de pedra-paper-tisora, averiguareu en què consisteix.


Les històries de lladres i policies a vegades són sorprenents. El que va passar una nit d'agost a la Devesa de Girona sembla increïble però és real. Tres joves van ser atracats per un home que els va amenaçar amb un cúter. Un cop va tenir el botí, 135 euros i tres telèfons, el lladre els va oferir la possibilitat de recuperar els diners i els mòbils si el guanyaven a pedra-paper-tisora. Van jugar i l'atracador va guanyar i, tal com era el tracte, es va endur el botí. Ara el fiscal demana per a l'atracador 4 anys i mig de presó.


Vegeu el text complet fent clic ací.