dimecres, 21 d’octubre del 2009

Estats Units prohibirà fumar en Internet

Segons El Mundo Today, Estats Units prohibirà fumar en Internet. Vegem part del contingut de la notícia:


El Senat estatunidenc podria aprovar la setmana que ve un projecte de llei per a combatre el tabaquisme a Internet. La iniciativa constitueix una ampliació de la Llei de Prevenció i Control Familiar del Tabac promulgada per Barack Obama el passat mes de juny i ha sigut aplaudida amb especial èmfasi per l'Aliança de la Seguretat en Internet, el president de la qual, Larry Clinton, ha declarat que "la seguretat a la Xarxa no és sols combatre els atacs dels hackers o el robament de contrasenyes, sinó també la pedofília i el fum del tabac".

Segons la secretària de Salut i Serveis Humans d'Estats Units, Katheleen Sebelius, "des que els americans no poden fumar en determinats locals, s'han afagat a Internet com a un clau ardent i es reuneixen en fòrums i en xats per devorar un paquet rere un altre".


El Mundo Today és un diari digital en castellà que ens conta "la actualidad del mañana". Un divertidíssim portal on l'humor més absurd és el protagonista. S'actualitza diàriament i hi podem trobar les seccions habituals d'un diari normal: Internacional, Cultura, Opinió, etc. Una vertadera demostració d'imaginació creativa que ens fa riure molt a aquells que gaudim amb aquest tipus d'humor.

Us deixe uns quants titulars com a mostra:


El sexo con la propia esposa será ilegal en Utah

Rajoy revela que la trama corrupta del PP era un juego de rol

El 92% de la gente que escribe "jaja" en Internet no se ríe de verdad

Se compra una tele de plasma para jugar con la caja

2 comentaris:

aurora ha dit...

Ostres! No la coneixia. M'has alegrat el matí, gràcies!

Vicent Terol ha dit...

Hi ha, com és lògic, notícies amb més inspiració que altres. Però trobe que el nivell general és prou bo.