dilluns, 25 d’abril del 2011

Joguet sexual a la farmàcia

El que es coneix com anell vibrador és un xicotet joguet d'aplicació sexual en relacions home-dona. Es tracta de -com el seu propi nom indica- un anell, pensat per a ser posat a la base del penis, amb l'objecte d'estimular el clítoris a través de vibracions durant la pràctica de la penetració vaginal (L'assumpte de l'associació quasi exclusiva de sexe amb coit, i el fet que aquesta pràctica no és massa satisfactòria per a moltes dones, ens podrien dur a redactar un text ben llarg. No ho tractarem hui això).

Feta aquesta introducció, passe a relatar el que vaig presenciar l'altre dia.

La setmana passada, estant jo a una farmàcia de guàrdia, amb una cua de més de quinze persones, em disposava a ser atès després de quasi mitja hora d'espera. Al meu costat, hi havia un home d'uns 40 anys al qui havien tret una caixeta de medicaments que ell havia demanat.

De sobte, aquest va fer un pas enrere i, allargant el braç, va agafar un anell vibrador, el qual s'hi trobava exposat per tal que el client s'autoservira. Amb evident incomoditat, però tractant d'aparentar la major normalitat possible, va dir al farmacèutic:

-Cobra't un bitxo d'estos també...

3 comentaris:

Speaker ha dit...

Que gran la frase... així com qui no vol la cosa, se li va acudir en l'últim instant ;)

Mai no sabrem quina el producte prioritari en la seua compra

MEQUETREFE ha dit...

Com que l'home passava per allí va dir: i si després no el trobe?.Doncs ja que estic, m'emporte un bitxo, el clamoxil pot esperar...

Vicent Terol ha dit...

Josep Lluís: Bon comentari el teu! Seria el medicament una excusa??


MEQUETREFE: Molt bo! M'he rigut llegint el teu comentari!