dimecres, 4 de setembre de 2013

Tauletes de xocolate per als alumnes valencians

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport posa en marxa un programa per a que mil alumnes vagen a l'escola amb tauletes de xocolate. Es pretén, així, fomentar el consum d'aquest aliment, ateses les seues beneficioses propietats, com ara la producció d'energia o l'estimulació del sistema nerviós central. "Apostem per un autèntic estat de benestar a les nostres aules", ha dit la consellera María José Catalá.

No han faltat les crítiques a aquesta iniciativa del Govern valencià. Esquerra Unida (EU) ha titllat la idea d' "elitista"; Marga Sanz resumia la posició del seu partit amb una frase contundent: "O xocolate per a tots, o xocolate per a ningú!". Enric Morera, des de Compromís, ha assenyalat que l'esmentat programa és "una ocurrència per a tapar les males xifres del paro del senyor Fabra". Finalment, Ximo Puig (PSPV) destacava que la iniciativa és una còpia roïna d'una vella aposta de Zapatero.

Siga com siga, els xiquets de 5é de primària de 24 centres del País Valencià acudiran al col·legi el dilluns 9 de setembre -dia d'inici del curs- amb la tauleta de xocolate baix del braç. La polèmica a les escoles, un any més, està servida.

3 comentaris:

Jpmerch ha dit...

A aquesta dona no paren d'acudir-se-li formes de putejar al professorat i malbaratar ela diners.

Loreto Giralt Turón ha dit...

La meva filla s'ha emportat un entrepà de pa de motllo amb Nocilla. I això sense que ens ho hagi dit el govern eh :)

Vicent Terol ha dit...

Tot va ser una notícia-paròdia, a partir d'una ocurrència del Govern valencià, consistent en que els xiquets d'unes quantes escoles públiques facen servir 'tablets' en compte de llibres.

Al meu parer, una manera de tapar la precarització de l'escola pública amb focs artificials.


Que bo, Loreto! :p


Salutacions als dos, Jpmerch i Loreto.