dimecres, 26 d’abril del 2017

Ja es pot comprar "Capsa de bombons"

Dèiem fa quinze dies que Capsa de bombons, el meu llibre de microrelats, estava a punt de ser publicat. Doncs ja el tenim ací, amb la magnífica portada de Xavi Sellés, ja es pot tocar...



Fins i tot, ja es pot comprar (per 5€), posant-se en contacte amb l'editorial El Toll, ja forma part del seu catàleg. Sols heu de clicar el següent enllaç: COMPREU EL LLIBRE. I/o escriure un correu a editorialeltoll@gmail.com. En aquesta pàgina de Facebook ens fem ressò de totes les novetats relacionades amb el recull.


També es pot trobar a...

Llibreria París-Valencia (Carrer de Pelai, 7. València).
Llibreria La Costera (Av. de Gregorio Molina, 17. Xàtiva).


El dia 12 de maig, a les 19:30h, tindrà lloc la primera presentació de Capsa de bombons. Serà a la llibreria La Costera, de Xàtiva. M'acompanyaran el gran escriptor Toni Cucarella, el qual farà la introducció, i l'actriu Rosa Barberà, qui llegirà alguns dels microrelats del llibre. En pocs dies, ho anunciarem com toca, amb cartell i tot.



«Terol aconsegueix, a “Capsa de bombons”, dotar les seves narracions d’una estructura interna sòlida, essencial en tot microrelat, que, a diferència del relat o del conte, no ha de seguir l’esquema clàssic de plantejament, nus i desenllaç. Ho fa, al temps que gaudeix de l’economia de mots, obviant la palla i mantenint la tensió narrativa, aparentment sense dificultats, equilibri que no tot escriptor està preparat per a desenvolupar i sortir ben parat».

Sergi G. Oset

2 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Enhorabona Vincent!!! M'alegro molt del naixement d'aquest fill literari. Els microrelats se't donen de meravella, els blocaires que et seguim ja coneixem la teva traça, per tant estic segura que el llibre val la pena. El demanaré!

Vicent Terol ha dit...

Moltes gràcies, Carme! Més endavant, espere pujar a Catalunya a fer algunes presentacions també. Una abraçada!