divendres, 9 de gener del 2009

Dissabte 10: concentració a l'Alcúdia

CONCENTRACIÓ A L'ALCÚDIA

DISSABTE 10 DE GENER

12:00 PLAÇA TIRANT LO BLANC




Es multipliquen els actes de protesta contra el genocidi de la població palestina. Ciutadans i Ciutadanes de l'Alcúdia contra les Guerres convoca una concentració per a demà dissabte 10 de gener a les 12h a la Plaça Tirant lo blanc (l'Alcúdia).

Aquest és el text de la convocatòria:


PAU AMB JUSTÍCIA PER A PALESTINA

Des de Ciutadans i Ciutadanes de l'Alcúdia contra les Guerres volem manifestar la nostra indignació i repulsa davant els bombardejos i atacs de l'exèrcit israelià contra la població palestina de la Franja de Gaza.

Davant una ocupació que dura ja més de 60 anys, que ha provocat milers i milers de palestins i palestines assassinades impunement per la política sionista de l'Estat d'Israel i la impassibilitat de la Comunitat Internacional, no podem romandre indiferents.

Hui, després de la massacre de més de 650 persones (més de 100 d'elles xiquets i xiquetes) i 3000 ferits, la majoria civils, hem de dir PROU JA.

Per això et convoquem aquest dissabte 10 de gener a les 12:00 del matí a la Plaça Tirant lo Blanc de l'Alcúdia.


A més, fem una crida a la societat valenciana per penjar pancartes i mocadors palestins als balcons i a que participeu en totes les convocatòries unitàries que es convocaran en els propers dies.