dilluns, 8 de novembre del 2010

Mónica Oltra es fa respectar

La majoria absoluta del PP al País Valencià, i la seua justificada percepció d'eternitat al Poder, tenen com a conseqüència, entre altres coses, l'exhibició de comportaments maleducats i prepotents. Insòlits i inimaginables a altres territoris.

Mónica Oltra, d'Iniciativa-Compromís, intervé a una comissió del Parlament valencià. Mentre ella parla, un diputat popular, que es troba assegut al seu costat, es dedica a trencar paperets provocant un insistent i molest soroll.

La cosa podria haver quedat així, però Oltra es caracteritza -ho hem vist ja en altres ocasions- per ser una persona amb caràcter. De manera que no ho deixa passar i mostra la seua habilitat per a fer-se respectar; s'enfronta a dos enemics alhora: l'impresentable personatge, ja esmentat abans, i la teòrica moderadora, que no s'esforça en excés per aparentar neutralitat.

Vegeu-ho, vegeu-ho...



3 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Jo crec que en altres llocs ni tenint majoria absoluta es comportarien d'aquesta manera. El que passa és que a això se li ha d'afegir d'on ve, ideològicament parlant, el PP.... i aleshores si que s'obté una explicació ben completa !

(i encara rai que no l'engarjolen....)

noséqui ha dit...

no sé si és per majoria,per poca educació... però em posa dels nervis veure este tipus d'acutacions, em pareix increible... el més trist és que és la realitat al país valencià.

Marc Peris ha dit...

El tipus ho fa expressament per a provocar. Llàstima que la societat valenciana siga impermeable a la evidència.