dilluns, 23 de març del 2009

Comencen ja les mobilitzacions contra Font de Mora

Com es preveia, després de la convocatòria de vaga general a l'ensenyament per al 28 d'abril per part de la Plataforma per l'Ensenyament Públic, comencen ja les mobilitzacions.

La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic (d'Alacant) ha acordat el següent calendari:
  • Tancament a l'IES Badia de Baver demà 24 de març.
  • Actes públics informatius per al 30 de març.
  • Concentració a la porta de la Direcció Territorial d'Educació d'Alacant el proper 2 d'abril a les 19h.
A més d'això, la Plataforma per l'Ensenyament Públic (la que representa tota la comunitat educativa del País Valencià) ha anunciat que té previst organitzar el proper 23 d'abril actes de protesta a tots els centres educatius, a més de convocar manifestacions el mateix dia de la vaga (28 d'abril) a les tres capitals del País Valencià, a les 19h.

Per altra banda, l'impresentable Conseller d'Educació Font de Mora ha fet hui unes declaracions en les que sembla haver fet cas dels seus assessors, donat que s'ha mostrat més suau de l'habitual en les formes. Ha dit que confia en arribar a un acord per a implantar una "educació de qualitat". En qualsevol cas, les seues paraules sonen cíniques si atenem a la realitat que tenim a l'ensenyament públic, així com al comunicat que Conselleria va emetre com a resposta a les reivindicacions de la Plataforma. Si no conegueu la història, podeu llegir-la en aquesta entrada del bloc.

3 comentaris:

kirikú ha dit...

Gràcies per anar actualitzant el teu blog amb tota aquesta informació.

Cal que encomanem al nostre voltant (mestres, pares/mares i alumnes) les ganes de tornar a mobilitzar-se.

Aniré seguint-te per a mantindre'm informada.

Eva ha dit...

Merci per tota la informació...
Salut!!!

Vicent Terol ha dit...

kirikú: Molts mestres estaven desanimats després que es va desconvocar la vaga prevista per al 17-D. Sóc optimista i confie en que la mobilització serà un èxit. S'ha de tenir en compte que la Plataforma s'ha mantingut unida. Seguirem actualitzant.

Eva: Sé que a Catalunya els mestres heu fet vaga (o han fet) fa poc. Però no estic massa informat.