dijous, 10 de febrer del 2011

L'aplicació 'Confession' per a iPhone crea addicció

L'empresa Little iApps ha creat una aplicació per a iPhone, iPad i iTouch amb el nom de Confession. Mitjançant l'ús d'aquesta, la persona pecadora crea un perfil i es prepara per a la confessió real, a la manera d'un examen de consciència.

El programa està sent un èxit espectacular entre la gent més jove, la qual ha oblidat per uns dies jocs com Iron Man 2, Real Football 2010, Rayman o Hero of Sparta. "Confession està superguai! Tinc el rècord de pecats en 2.476, per davant de tots els meus amics", ha confessat un adolescent de 36 anys.

Tanmateix, alguns experts ja anuncien que la nova aplicació podria morir d'èxit, tot i la seua recent eixida al mercat. L'explicació d'açò estaria en el fet que, justament pels seus excel·lents resultats, comencen a aparèixer fenòmens d'addició realment preocupants.

Entre altres casos, sabem que una xica ha estat ingressada a una clínica de desintoxicació d'addiccions, on segueix una teràpia de xoc consistent a dur a terme una llista de 50 conductes pecaminoses al dia: des de pegar-li a algú fins a cagar-se en l'hòstia.

"El meu fill es passa tot el dia confessant-se amb l'iPhone, tancat a la seua habitació. Hui l'he vist agenollat i tot, amb el mòbil en alt, agafat amb les dues mans", ens comenta una mare.

Siga com siga, Confession està sent tota una revolució. Marcarà un abans i un després dins l'àmbit socio-tecno-lúdico-eclesiàstic?




Partint de la notícia vertadera de la creació de l'aplicació 'Confession', tota la resta del text és una recreació humorística sense cap relació amb la realitat.