dijous, 21 de juliol del 2011

Darrera actuació de K.O. Camps?

Hi havia gran expectació davant l'anunci d'una improvisada actuació del famós humorista Francis K.O. Camps. La gent hi ha acudit en massa, tot i que el show no estava previst a l'agenda oficial de l'artista.

Abans de començar l'espectacle, s'ha sabut que aquest anava a ser retransmès en directe per les televisions d'una manera totalment innovadora: es tractaria de la primera emissió en format transparent. Segons persones pròximes a Camps, la cosa podria haver sigut idea seua o de Lolly Johnson, coneguda per la seua relació amb una empresa que fabrica xampús.

L'humorista s'ha posat de peu i, instantàniament, s'ha creat un silenci sepulcral a la sala. Moments després, i sense pronunciar cap paraula, però amb un somriure nerviós, Camps ha encès una traca que ha durat més de 20 minuts, incloent el potent masclet final. Sembla que aquest ha provocat una explosió estranya on els assistents asseguren haver escoltat una paraula en dos trons: "hono... rable".

Com sempre, K.O. Camps ha aconseguit sorprendre i que el públic esclafira a riure.

A continuació, el showman ha presentat dos col·laboradors -Rita Barbaritat i Fréderic Pillo-, als quals s'ha abraçat; pensem que ho ha fet per la seua contribució a la creació d'aquest espectacle.

Sobtadament, l'humorista ha esclatat a riure sense un motiu aparent. Aleshores ha dit: "Vaig a fer un sacrifici personal", i ha seguit amb la seua sonora rialla, combinada amb explosions de coets que emetia per la boca. Una fumaguera, en la que es podia veure la seua cara amb un somriure sardònic, ha omplit l'escenari, tapant Camps, Barbaritat i Pillo. Quan aquesta s'ha dissipat, ja no quedava ningú dels tres.

L'enigmàtica frase s'ha relacionat amb un possible acomiadament de K.O. Camps, qui estaria posant fi a la seua carrera d'aquesta manera. Alguns periodistes han pogut preguntar-li, ja fora de la sala, per aquesta possibilitat. La resposta de l'artista ha sigut la següent: "El que ha d'importar és la situació econòmica, que és molt greu".