dilluns, 16 de març del 2009

28-A: Vaga general a l'ensenyament

No m'agrada molt posar una entrada al bloc en la que només hi haja un anunci o una convocatòria d'alguna cosa. Preferisc personalitzar el post, contar la història, donar la meua opinió.

En aquest cas, hui no tinc temps per enrotllar-me. Tanmateix, la importància de la vaga general convocada per al 28 d'abril per la Plataforma per l'Ensenyament Públic fa que, almenys, deixe nota de la mateixa. Promet escriure sobre açò en breu.



Després de quatre hores de reunió, la Plataforma en Defensa de l´Ensenyament Públic ha decidit tancar el procés negociador amb Conselleria d´Educació convocant el pròxim 28 d'abril una vaga general en els centres públics.

No ha hagut cap acord entre la Plataforma i la Conselleria sobre el canvi de política educativa i l'entitat convoca a tota la comunitat educativa de nou a mobilitzar-se i esta vegada amb una vaga que des del 15 de desembre estava pendent.

La resposta de la Plataforma, després de tot el procés negociador és clara,: "els punts del Manifest no han sigut concretats i els resultats obtinguts han sigut insuficients, insatisfactoris i inacceptables", així amb rotunditat ho ha afirmat la portaveu de la Plataforma, Gemma Piqué, després de tot el que s'ha treballat per tal d'arribar a un consens amb la Conselleria per tal d'aconseguir un canvi en la política educativa.

12 de març de 2009

3 comentaris:

zel ha dit...

Que tinguem sort...jo no en faré, ni el dinou ni el 28. Petons.

Anònim ha dit...

Endevant i sort! defenseu l'educació pública que es un dret de tots!

Vicent Terol ha dit...

zel: No sé si parlem de la mateixa vaga. Tinc amics treballant a Barcelona i m'han comentat alguna cosa, però no conec el tema vostre.

glamboy69: Espere que tinguem sort. Sóc optimista.