dimecres, 19 de maig de 2010

La ratlladora

Vaig comprar no fa molt una ratlladora a un establiment de xinesos. Havent-la fet servir tan sols dues vegades o tres, l'altre dia m'adoní, mentre escurava, que estava rovellada.

No m'havia passat mai abans una cosa així, tot i haver adquirit diferents utensilis de cuina a aquesta mena de botigues. Sóc conscient de la fama -exagerada en moltes ocasions; en d'altres no- de baixa qualitat que tenen els productes que hi pots trobar (Estic convençut que ací hi ha sovint un component de racisme).

El cas és que el dissabte vaig anar a una ferreteria per tal d'aconseguir una nova ratlladora que, suposadament, tinguera més categoria, per dir-ho d'alguna manera. Allí em trobí amb un amic i estiguérem xerrant una estona. Li vaig comentar el que m'havia ocorregut. "Per a coses així, millor que no vages als xinos; val la pena comprar-ho ací.", va dir.

Després d'acomiadar-nos, i mentre caminava cap a casa, em posí a mirar amb deteniment l'embalatge de cartó de la ratlladora. A la part de baix, en lletres xicotetes, es podia llegir la següent inscripció: "Made in China".

7 comentaris:

TdlH ha dit...

Solució: crompra't el formatge ja râllat, tio alficòs!

Albert B. i R. ha dit...

Ostres! Com en saben de prendre'ns el pèl!

Ada ha dit...

Tot és cosa de prejudicis... jo crec que tinc una groga molt xula, comprada també als xinessos i que no es rovella mai...

Vicent Terol ha dit...

TdlH: I si vull ratllar carlota??


Albert: Realment no sé si, independentment d'estar fet a Xina o no, es fabriquen amb més o menys qualitat segons quina siga l'eixida que se li done al mercat. No ho sé, xe!


Ada: Aguarda't! La meua també és groga! La que vaig comprar a la ferreteria, vull dir...

TdlH ha dit...

Tammé venen carlota râllâ, cosme!

Josep Lluís ha dit...

Quina ratllada, no?

Vicent Terol ha dit...

TdlH: Supose que et refereixes a eixa carlota "ratllada" avinagrada que pareix fideus...

Això de "cosme" m'ha deixat intrigat...