dimecres, 19 de maig del 2010

La ratlladora

Vaig comprar no fa molt una ratlladora a un establiment de xinesos. Havent-la fet servir tan sols dues vegades o tres, l'altre dia m'adoní, mentre escurava, que estava rovellada.

No m'havia passat mai abans una cosa així, tot i haver adquirit diferents utensilis de cuina a aquesta mena de botigues. Sóc conscient de la fama -exagerada en moltes ocasions; en d'altres no- de baixa qualitat que tenen els productes que hi pots trobar (Estic convençut que ací hi ha sovint un component de racisme).

El cas és que el dissabte vaig anar a una ferreteria per tal d'aconseguir una nova ratlladora que, suposadament, tinguera més categoria, per dir-ho d'alguna manera. Allí em trobí amb un amic i estiguérem xerrant una estona. Li vaig comentar el que m'havia ocorregut. "Per a coses així, millor que no vages als xinos; val la pena comprar-ho ací.", va dir.

Després d'acomiadar-nos, i mentre caminava cap a casa, em posí a mirar amb deteniment l'embalatge de cartó de la ratlladora. A la part de baix, en lletres xicotetes, es podia llegir la següent inscripció: "Made in China".

7 comentaris:

TdlH ha dit...

Solució: crompra't el formatge ja râllat, tio alficòs!

Anònim ha dit...

Ostres! Com en saben de prendre'ns el pèl!

Ada ha dit...

Tot és cosa de prejudicis... jo crec que tinc una groga molt xula, comprada també als xinessos i que no es rovella mai...

Vicent Terol ha dit...

TdlH: I si vull ratllar carlota??


Albert: Realment no sé si, independentment d'estar fet a Xina o no, es fabriquen amb més o menys qualitat segons quina siga l'eixida que se li done al mercat. No ho sé, xe!


Ada: Aguarda't! La meua també és groga! La que vaig comprar a la ferreteria, vull dir...

TdlH ha dit...

Tammé venen carlota râllâ, cosme!

Speaker ha dit...

Quina ratllada, no?

Vicent Terol ha dit...

TdlH: Supose que et refereixes a eixa carlota "ratllada" avinagrada que pareix fideus...

Això de "cosme" m'ha deixat intrigat...