dijous, 13 de maig del 2010

Tots sabem que Camps és honrat

A continuació d'haver presidit la junta directiva, convocada després de saber-se que el Tribunal Suprem havia ordenat reobrir l'assumpte dels vestits...


Francisco Camps, president de la Generalitat valenciana (12/5/10): "Tot el món, a Espanya, els 45 milions d'espanyols, saben que sóc honrat".




Comentari: No creus que t'ha faltat un poc d'ambició amb eixa afirmació? Qui diu que a tot el món i part de l'estranger no pensen també que ets una persona honrada? Alguns opinen que has estat ridícul al dir això... Res, xe!; no faces cas! Hi ha gent que confon la coentor amb les veritats contundents. Per altra banda, és segur que l'enquesta que estan fent a elmundo.es, web visitat en gran mesura per votants del PP, és un muntatge.

5 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

President Camps, estigui tranquil que Déu nostre senyor també sap que vostè és un home honrat i, com ens va mostrar a tots, pobre, molt pobre.

*Sànset*

Carquinyol ha dit...

Bé, jo sé que no és honrat, però clar, jo d'espanyol no ho sóc ;)

Marc Peris ha dit...

Camps és un mort que camina. El millor és això que ha dit que es sent com Joan sense por. Es pensa que viu en un món de faula. Està sonat.

Francesc Mompó ha dit...

Si no fóra perquè té la capacitat d'encendre la sang a qualsevol persona de bé, seria patètic el Fransisco.
Salut i Terra

Vicent Terol ha dit...

Sànset: Crec que té un cotxe un poc vellet, el pobre...


Carquinyol: És clar, Carquinyol. Però més enllà d'això, volia destacar el seu patetisme quan afirma que tot el món "sap" que és honrat...


Marc: Quan parla, deixa perles per a burlar-se d'ell. Jo també crec que està molt tocat. Però no cantem victòria...


Francesc: Ho és igualment, no? Això sí: es tracta d'una persona que deixarà un currículum altament negatiu per al poble valencià.