dilluns, 26 de juliol del 2010

Kurt i Courtney

Kurt Cobain i Courtney Love es convertiren en la parella grunge de moda a principis dels anys 90. El primer, líder carismàtic del condegudíssim grup Nirvana. Ella, vocalista amb clara actitud punk de la banda Hole. El nihilisme que hi havia a les cançons de totes dues formacions va ser dut a l'extrem per Kurt quan, l'any 1994, es va engegar -oficialment, almenys- un tret al cap, posant fi a la seua curta vida (no debades es deia Kurt...).

Parella de moda, en gran part, per la seua imatge. Atractius i amb cert glamur, sempre situat -és clar- dins la línia grunge, associada a la posada en valor d'una estètica de la brutícia.



Des del recomanable programa de RNE, "La Transversal", del qual ja us en vaig parlar a primers d'any, ens arriba una ràdio-sèrie amb Kurt i Courtney com a protagonistes. Realment, ja porten un temps emetent-la. També es pot escoltar a un altre genial programa de ràdio; en aquest cas es tracta de "Carne Cruda" (Radio 3).

La sèrie és una paròdia-caricatura d'aquests dos personatges, amb un molt bon sentit de l'humor. El capítol que teniu a continuació està basat en la pel·lícula de zombis 28 Days Later (28 dies després).



2 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi Carne cruda també m'agrada...però recorda'm quan l'emeten, si pot ser :)

Vicent Terol ha dit...

És a Radio 3 de 14h a 15h, de dilluns a divendres. De totes maneres, pots escoltar-ho quan vulgues de manera 'online' o descarregant els podcasts a aquesta adreça: http://www.rtve.es/podcast/radio-3/carne-cruda/


Salut!