divendres, 15 d’octubre del 2010

Díaz Ferrán: "Menos samba..."



Quan he vist al diari Público que el president de la CEOE, Díaz Ferrán, apostava per "treballar més i guanyar menys" com a sol·lució per a eixir de la crisi, he pensat que es tractava d'un titular-caricatura sensacionalista del periòdic progre de Jaume Roures.

Però després, llegint la notícia sencera i veient el vídeo, he comprovat que el missatge que volia llençar el cap dels empresaris era certament eixe. Ja era hora que algú diguera les coses clares!

Sembla que l'home té els dies comptats com a president de la patronal espanyola, atès que ell mateix ha decidit avançar les eleccions per al càrrec que ostenta. No ha descartat presentar-se, però és vox populi que no ho farà, en un gest de generositat cap a altres possibles candidats.

Com tothom sap, Ferrán ha destacat per la seua excel·lent gestió com a empresari: Air Comet sols deu 100 milions d'euros; els problemes de Marsans per a pagar un préstec a Banesto podrien ser més greus del que són; l'asseguradora Mercurio ha d'aportar garanties per la irrisòria quantitat de 18 milions d'euros; i només compta amb una única demanda per presumpte frau fiscal en relació amb Aerolíneas Argentinas.

El seu currículum l'avala per a -d'una manera altruista- aportar receptes per a eixir de la crisi: treballar més i guanyar menys; es pot dir més alt però no més clar. I ho fa ara que encara és president de la CEOE, raó per la qual les seues declaracions tenen major repercussió. Tot són bones intencions en Díaz Ferrán.

Ens ha recordat allò tan important que el famós músic brasiler, Reinaldo de sousa, ja va cantar l'any 1976: "Menos samba e mais trabalhar".

4 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Que personatges com aquest es dediquin a predicar consells econòmics és per llogar-hi cadires.

Mireia ha dit...

Quin tio més impresentable!

Vicent Llémena i Jambet ha dit...

Sembla que ens demanen més esforç per fer possible un zero més a la dreta d'una llista d'Acces a un banc d'aquests personatges, que hi farem?
Si més no riure-se'n, a mi m'ha fet molta gràcia l'acudit del bou i aquest senyor, he, he, he...

Anònim ha dit...

Arran de la vaga els mitjans de comunicació, especialment les tertúlies d'ultradreta a la TDT, es van bolcar a criticar durament qualsevol aspecte poc ètic a la vida privada dels secretaris generals de CCOO i UGT. Que si un dia havien menjat a un restaurant, que si havien anat de vacances a un hotel...

Ara, el president de la Patronal ja pot violar un nadó en directe en prime time, que tothom li riurà els gràcies. Es el que té tindre la paella pel màneg!