dimecres, 6 d’octubre del 2010

El democràtic exèrcit israelià

L'exèrcit israelià no té prou amb assassinar impunement la població palestina -1400 morts a Gaza fa quasi dos anys, per exemple. No és suficient, per a ells, seguir practicant un genocidi permanent amb la col·laboració del Govern "socialdemòcrata" de Zapatero, el qual li ven armament i limita la jurisdicció universal per tal d'afavorir la llicència per a matar amb què compta l'Estat sionista.

El democràtic exèrcit israelià necessita més. De la mateixa manera que feren els nazis, humilien els seus presoners amb les pitjors tortures psicològiques i físiques (la tortura és legal a Israel). De tant en tant, se'ls escapa alguna prova que mostra el que, segons l'ONG israeliana Breaking the Silence ("Trencant el silenci"), és un comportament habitual.

Per a mi, el vídeo que podeu veure a continuació és una xicoteta pel·lícula del pitjor terror. L'he visionat una vegada i no pense repetir: és dur observar el sadisme, la constatació que el protagonista de la humiliació no contempla la víctima com un ésser humà.





PS: Us recomane fer un passeig pels diversos enllaços de l'entrada.