dilluns, 27 d’abril del 2009

Dotze hores abans de la vaga...


Molt interessant l'article de Francisco García, delegat de la FE CCOO PV, publicat ahir al diari Información.


UNA HUELGA NECESARIA Y EJEMPLAR

A días de la huelga convocada por la Plataforma en Defensa de la Enseñanza Pública, la Consellería mantiene sin cambios su actitud de ninguneo y persecución de quienes vienen señalando grave irresponsabilidad en el enrocamiento de políticas educativas demostradamente fracasadas. Es lo que se desprende de informes oficiales e irrefutables de PISA, el Ministerio y el propio Consejo Escolar Valenciano.

Llegir l'article complet



"La vaga serà un exemple de dignitat professional i contribució econòmica d'un professorat que no reclama cap millora econòmica, sinó inversió en Educació i gestió seriosa"


"Si el 50% del professorat fera vaga, Conselleria disposaria automàticament de dos milions d'euros, que si els destinara a construccions, bé podria iniciar la xarxa d'escoles infantils reclamada per la Plataforma, i que tanta falta fa. És sols un exemple"

4 comentaris:

Txarli ha dit...

Ànims amb la vaga!

Vicent Terol ha dit...

Esperem que tinga impacte, Txarli. Al meu col·legi sols fem vaga 12 professors, però les mares i pares semblen estar més compromeses. Ja se sap: és una vaga en la que el professorat perd diners i no reclama cap millora personal; demanem la dignitat de l'ensenyament públic.

Una abraçada!

kirikú ha dit...

Vicent,

A l'escola del meu poble han fet vaga nou de setze mestres (el 50%), però el 100% dels alumnes. O siga, paralització total del centre!

A les 9 del matí quan ha sonat el timbre d'entrada no hi havia cap xiquet.

Vicent Terol ha dit...

kirikú, es molt bona notícia! Al meu col·legi hem fet vaga, com deia, 12 mestres de... crec que som uns 30 en total. Però, pel que fa als xiquets, a Primària han acudit 40 de 300, o siga que no ha estat malament.

A la vesprada vaig a la mani d'Alacant. Tu vas a la de València, crec que vas comentar. A veure si en som una bona cabassada!