dissabte, 27 de març del 2010

Indústria amb cultura? (D') Evolution Summit

Leo Bassi, Miguel Brieva, Compartir dóna gustet, el Cosmonauta, Michel Bauwens (P2p Foundation), Traficantes de Sueños, Orxata Sound System... són alguns dels noms que estaran presents a (D') Evolution Summit.

Els dies 30 i 31 de març, els Ministres de Cultura dels 27 Estats de la Unió Europea, invitats per la ministra espanyola Ángeles González-Sinde, es reuniran a Barcelona amb motiu de la Cimera de Ministres per a clausurar el Fòrum Europeu d'Indústries Culturals.

(D') Evolution Summit és un acte paral·lel a l'institucional, organitzat per la comunitat creativa i la societat civil, on es tractarà, entre altres coses, de separar els mots indústria i cultura. Segons podem llegir a la presentació de l'esdeveniment, es proposarà un model de cultura que beneficie a tots, que incentive la creativitat i no sols la recaptació, i -sobretot- que no ataque Internet.

Del 29 al 31 de març es retransmetran en directe totes les activitats programades. Un streaming permanent. Accions com "Entrega de música a les perruqueries vs. l'avarícia no entèn de futur" o "La ponència que falta" es duran a terme eixos dies.

Us deixe amb el vídeo de promoció: