dilluns, 5 de juliol del 2010

Ricardo Costa: de la política al futbol

A molta gent li ha sorprès el pas donat per l'ex-Secretari General del PP de València i ex-portaveu del Grup Popular a les Corts. Destituït d'eixos dos càrrecs pel president Camps, i posteriorment suspès de militància per Gènova durant un any, Ricardo Costa ha decidit entrar al món del futbol per la porta gran: sent fitxat pel València C.F.

Tanmateix, les persones que el coneixen de prop han encaixat la notícia amb total naturalitat. "Això d'estar un any apartat de l'actualitat haguera sigut un colp dur per al seu ego. Costa val per a futbolista: sap fer rodes de premsa amb gràcia i, d'igual manera que els actuals dirigents del PP valencià, té habilitat per a robar... balons al contrari", ha declarat un familiar d'ell, de nom Juan i fill dels mateixos pares que Ricardo, que no ha volgut identificar-se.

Aquest matí ha tingut lloc la seua presentació, a la qual ha arribat amb un cotxe de la marca Infinity, després de patir un accident sense importància. "Estic acostumat a aquestes coses", ha dit rient-se, mentre li llevava la pols al seu rellotge Panerai Luminor Marina.

Amb elegància, i posat de vestit i corbata, ha iniciat els primers tocs de baló davant la presència d'un nombrós públic format per set persones. Però prompte s'ha vist obligat a interrompre els malabarismes realitzats amb l'esfèric, i el repertori variat de fines postures, degut a una telefonada rebuda al seu mòbil amb melodia d'una cançó de Bisbal.

Després de la conversa, Costa ha seguit jugant amb la pilota mentre les primeres gotes de suor -que feien olor a colònia, com era previsible- apareixien al seu front.

Finalment, a la roda de premsa ha dit alguna cosa sobre Zapatero i, posteriorment, s'ha abraçat a una carpeta de color blau mentre somreia sense un motiu aparent. L'únic moment de nerviosisme ha aparegut quan se li ha preguntat pel seu futur, una vegada finalitzada la suspensió de militància del PP. "Si tornaré a la política? Sols diré una cosa: en el PP la festa no s'acaba mai". Els periodistes no han sabut interpretar aquestes paraules, però, per uns moments, s'ha vist a Esteban González Pons entre la gent, pronunciant la següent frase: "la festa s'acaba a les quatre".

En qualsevol cas, el València compta, des de hui, amb un nou central que, pel que el propi jugador ha comentat, podrà fer-se càrrec també de la banda dreta. Benvingut siga aquest toc de glamur per a l'equip valencià més important de la nostra Comunidat.

5 comentaris:

Calpurni ha dit...

Més raó per a ser del Llevant.
Salut.

Speaker ha dit...

Jo dic: cooom dius?¿

Que poc sé de futbol, quasi m'havies enganyat

sànset i utnoa ha dit...

Bé, i quan el Camps plegui ja en tindreu un altre, que bellugarà per la mateixa banda!

*Sànset*

Anònim ha dit...

És vegonyós veure com els polítics, en deixar un càrrec, entren com si res en un altre endollats per un o per l'altre. És inadmisible, però passa constantment davant dels nostres nassos. Com es pot aturar? L'única forma: no votant-los!

Vicent Terol ha dit...

CALPURNI: Mirant-ho així, tens raó...


Josep Lluís: Xe, xe... No descartes la possibilitat que ho faça, eh? :p


Sànset: No sé per què, li veig més cara d'àrbitre. Una persona gris, sense personalitat...


Albert: Tranquil que era tot broma, eh? Però seria divertit!