dilluns, 17 de gener del 2011

Microrelat a la ràdio

L'Associació de Relataires en Català (ARC) va posar en marxa un concurs de microrelats anomenat "ARC a la Ràdio" que s'iniciava l'octubre de 2010. L'objectiu és anar implantant la lectura de contes breus als programes de ràdio sobre llibres i literatura. La temàtica general duu per títol "secrets" i cada mes hi ha un subtema: secrets de família, secrets d'Estat, secrets professionals... A juny de 2011 s'acaba el concurs.

A més d'un guanyador final, cada mes hi ha cinc obres seleccionades que són llegides al programa "Històries" de Ràdio Argentona.

El mes de desembre, el meu microrelat Al meu treball va ser un dels cinc triats. I, per tant, Sílvia Cantos, presentadora del programa "Històries", el va llegir en antena. No cal que diga que em va fer il·lusió. Ací teniu la gravació per si voleu escoltar-la.



6 comentaris:

David ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
David ha dit...

Enhorabona Vicent!

La veritat és que el relat està molt bé, no sé com seran els altres, però pense que tens possibilitats de guanyar.

Pilar ha dit...

Enhorabona. És un bon relat, amb un final imprevisible.

Marxi ha dit...

hey vicent mos te'ns que fer alguns microrelats d'eixos per al programa de radioburropolseguera eh!!!!! almenys per al programa qu gravarem a camot, espere'm resposta

LoyKaPV ha dit...

Enhorabona! A mi m'agradat!

Jo tinc por d'enviar cap relat, em van crear un trauma de xicotet al furtar-me'n un i possar-li el nom d'un fill de l'amic d'algú del jurat...ja passarà. xD

Vicent Terol ha dit...

David: Gràcies, però hi ha gent molt bona que es presenta. No crec que guanye. Direm, com a l'escola, que l'important és participar. Si busques entre els participants, et recomane un tal Vladimir.


Pilar: Gràcies. M'alegre que t'haja agradat.


Marxi: Ja parlem via correu o en persona, Marxi. Gràcies per la proposta.


Thor: Gràcies, company.