dissabte, 17 d’octubre del 2009

El rap d'At Versaris

At Versaris és una banda de rap que es mou entre Sabadell i Sants. Està formada per Pau, Rodrigo i DJ Bel, i va debutar l'any 2006 amb un disc titulat "Va amb nosaltres".

El grup practica un hip hop contundent i trepidant, amb unes bones basses electròniques. El producte, a nivell musical, és de gran qualitat, cosa que apreciareu millor si us agrada aquest estil.

Pel que fa a les lletres, At Versaris mostra un discurs combatiu i políticament incorrecte. Vegem un exemple extret de la cançó "Qui paga mana":

"Ja saps que qui paga mana i qui mana no paga
i qui no mana no cobra, i qui no cobra sobra perquè no paga.
I així es propaga aquest cercle viciós del capital
des del bressol fins el puto funeral."

La banda catalana va publicar el mes de juny d'aquest any el seu segon treball, anomenat "A cada passa". Podeu descarregar-vos d'Internet un avançament del disc que van penjar ací.

Finalitze aquesta entrada amb una mostra sonora: la cançó "Dos és un", pertanyent al seu últim CD, de la qual podeu també veure el videoclip fent click ací.




2 comentaris:

Joan Vecord ha dit...

Vaig conèixer (internèticament) un dels seus membres, en Pau Llonch, perquè li va fer una entrevista molt interessant al Santiago Alba Rico, que va publiar en el seu blog:

http://www.tocatspelrastre.blogspot.com/

Vicent Terol ha dit...

Hola!

No sabia que el Pau Llonch tenia un bloc. Ara el visitaré.


Salut!