dissabte, 3 d’octubre del 2009

Torrent, Jocs Olímpics i REC 2

  • El resultat final de l'enquesta sobre el canvi de cognom de l'alcaldessa de Torrent Mª José Català ha donat com a guanyadora l'opció "María José Paella" amb 13 vots. Us done les gràcies a les trenta persones que hi heu participat. A continuació teniu la gràfica de la votació.

Per cert, el Col·lectiu Safranar i Maulets de l'Horta-Sud va copiar la idea de L'aixeta i, ahir, al Correllengua de Torrent, va realitzar una consulta semblant mot divertida. Aquestes eren les opcions:



Per altra banda, Avinguda del Vedat serà el nom que finalment substituirà Avinguda del País Valencià després del fraudulent i surrealista referèndum que María José Paella va dur a terme. A la web de l'Ajuntament de Torrent -no sé si és la secció d'humor- diuen que, amb aquest canvi, s'ha "comptat una vegada més amb l'opinió dels ciutadans i ciutadanes". Si no n'esteu informats de la història, feu click ací.


  • Els Jocs Olímpics de 2016 no se celebraran a Madrid, sinó a Rio de Janeiro. Per a mi ha sigut una vertadera alegria, pels motius exposats a l'anterior entrada del bloc. A més a més, la candidatura espanyola va arribar a la final, la qual cosa va fer més gran encara la decepció de tots aquells que la recolzaven: més goig per a mi, tot i que sé que açò sona una miqueta sàdic.


  • Ahir vaig anar amb un amic a veure la pel·lícula de terror REC 2. Vam cometre l'error d'acudir a la sessió de les 18:30, cosa que va tenir com a conseqüència viure una experiència curiosa i intensa. La sala estava plena, com feia anys que jo no havia vist al cine. Sí, estava plena... d'adolescents. Crits de les xiques només tancar-se els llums, aplaudiments quan a un zombi li rebentaven el cap, comentaris en veu alta sense parar... Però he de ser sincer: ens ho vam passar bé. Va ser molt divertit el fet de sentir-se envoltats d'aquell ambient, tot un espectacle que ens va fer riure amb ganes. La pel·lícula, a més, estigué bé; millor que la primera per a mi i per al meu amic.

6 comentaris:

LoyKaPV ha dit...

Com ja vaig dir, a catalunya fan referèndums per la independència i asi ens acabaràn fent un referèndum per prohibir el Valencià....

En fí... encara com queden xicotetes alegríes com lo de Madrid 2056

Carquinyol ha dit...

Realment la consulta aquella de Torrent és una clara mostra del que pensa el PP del que és la democràcia...

I respecte el Madrid 2016, home... alegrar-se de les desgràcies alienes és de ser mala persona... per això o no me n'alegro que no les facin a Madrid, me n'alegro de que les facin Rio ;) ( o a Chicaco, o a Tòquio, o a.... )

Vicent Terol ha dit...

Carquinyol, vaig escoltar en directe un fragment de la retransmissió de l'elecció. I l'alegria en forma de nacionalisme espanyol dels locutors era patètica, a mesura que es descartaven les altres dues ciutats.

A qui hagueren beneficiat eixos Jocs Olímpics? Estic segur que molts grans negocis, no al poble.

Per contra, sí estic segur que un increment d'eixe nacionalisme espanyol -amb eixa Espanya uninacional- sí perjudica la meua llengua, la meua cultura.

Sí que me n'alegre, de veritat.

Carquinyol ha dit...

psss... estava sent irònic !!!! ;)

(jo també me n'alegro i just per això que tu dius)

Anònim ha dit...

Ei, quina coincidència no? La veritat és que desconeixiem aquesta enquesta quan vam proposar fer la nostra!
De totes maneres... gràcies per tot i enhorabona pel blog!

Una del Col·lectiu Safranar.

Vicent Terol ha dit...

Gràcies pel comentari, Una :D

Molt divertida la vostra enquesta, de veritat.


Salut!