dijous, 3 de desembre del 2009

Músics famosos arruïnats per culpa d'Internet

Dins una protesta protagonitzada per músics espanyols famosos, on es reclamava al Govern que adoptara mesures contra la "pirateria", posant fi a l'intercanvi d'arxius P2P:


Rosario Flores, cantant i actriu (1/12/09): "Els músics també som treballadors, tenim fills i estem arruïnats"



Comentari: Ja feia temps que pensava que Rosario Flores tenia dificultats per arribar a final de mes, pràcticament arraconada a l'exclusió social per culpa dels internautes.




* El Ministeri de Cultura, amb la nova Llei d'Economia Sostenible, bloquejarà les pàgines d'enllaços P2P. Sense passar per la Justícia.

* L'ex-director de Público, Nacho Escolar, i altres periodistes, han elaborat un manifest en defensa dels drets fonamentals a Internet.

6 comentaris:

Solterón Amargado ha dit...

Sí, arruïnadíssima! De fet, no descartaria que un dia d'estos algun reporter de "Callejeros" se la trobe dormint en un portal.

¬¬'

elisabet ha dit...

podríem fer una proposta per apadrinar tots aquests pobres músics arruïnats, ara que ve nadal...
colló, paguem tants cànons perquè aquests continuïn vivint de conya que el que no entenc és com ens en sortim...!
visca la cultura lliure!

kirikú ha dit...

Algú sap què té que vore aio amb l'economia sostenible?

Vicent Terol ha dit...

Pepito Samper: Aquesta gent viu tan allunyada de la realitat del carrer, que arriba a dir barbaritats... Perden per complet el sentit del ridícul.


elisabet: Pense que les possibilitats d'Internet han de dur a un debat a fons sobre el concepte de propietat intel·lectual. A més, és curiós com els músics que es queixen de la "pirateria" són justament els que més CDs venen.


kirikú: El cert és que sembla que el Govern espanyol ha començat a recular en aquest assumpte. Almenys en relació a això que, sense intervenció judicial, es puga tancar una pàgina web. Però no ens fiem molt encara... Sembla que la Ministra Sinde va entrar amb l'objectiu de cremar-se liderant un enduriment en el control d'Internet. Jiménez Losantos és un personatge repugnant, però va tenir gràcia al batejar-la com Ángeles González Sinde-scargas.

aurora ha dit...

jajaja, li ha faltat dir: "que me den un piso!"

Anònim ha dit...

Una persona que els últims anys només ha fet recopilacions de les seves pròpies cançons diu que treballa molt?