dimecres, 16 de desembre del 2009

L'ordinador de Zapatero

En una roda de premsa, anunciant el rebuig de la Generalitat al programa Escuela 2.0 (adquisició d'ordinadors per a les aules de 5é de Primària, pagats conjuntament entre el Govern espanyol i l'Administració autonòmica)...


Font de Mora, Conseller d'Educació (14/12/09): "L'ordinador de Zapatero pot provocar la miopització a molts xiquets".




Comentari:

Hom s'imagina al president del Govern espanyol amb un somriure pervers i un ordinador baix del braç destinat a convertir en miops a una quantitat immensa de xiquets. Ja sabíem que Zapatero era una persona roïna, però desconeixíem que la seua maldat podia arribar a tal extrem: el sadisme, gaudir provocant la miopia en els més menuts... Qui sap si voler aconseguir que molts es tornen cecs.

Per contra, Font de Mora és un home preocupat per l'ensenyament al País Valencià. No li deixaren promoure l'anglés a través d'Educació per a la Ciutadania, però prompte tornarà a la càrrega amb el xinés; idioma que hauríem de dominar tots els valencians, fins i tot abans que la nostra pròpia llengua.

El Conseller ha estat ràpid neutralitzant aquesta retorçuda iniciativa de Zapatero, sempre obsessionat amb perjudicar el País Valencià. El president del Govern espanyol ha arribat inclús a organitzar una conspiració d'oftalmòlegs que, durant tot el dia d'ahir, i armats amb bata blanca i oftalmoscopis a la mà, van estar negant la tesi de Font de Mora des d'uns pressupostos suposadament científics. Però no sabia Zapatero que, ací, la Generalitat comptava amb els seus propis oftalmòlegs, que anaven a defensar el sentit comú, frenant les perverses intencions del president.

Una vegada més, el nostre Conseller preferit ha demostrat ser una persona entregada a la lluita pel benestar dels valencians, sobretot del dels més xicotets. Per això, hem de tenir-lo present a les nostres ments amb el nom amb què ell mateix es va autobatejar, que -sent en anglés- sona a gran personatge, a modernitat, a superheroi: Fountain of the Blackberry.

5 comentaris:

Carquinyol ha dit...

realment hi ha notícies que s'han de llegir dues vegades per assegurar-te que no són pas coses de "El Jueves"...

aurora ha dit...

Ai Font de Mora... deu de ser que els seus mini-portàtils no provoquen miopia perquè estan beneïts... http://aula-valencia.elmundo.es/noticia.cfm?idNoticia=700

Manda wüebos que diria aquell!

Vicent Terol ha dit...

Carquinyol: Es pot dir que FdM és un geni, una "Font" d'ocurrències sense fi...


Aurora: Sona a improvisació total l'excusa de l'altre dia, atès que és fàcilment demostrable la hipocresia del personatge amb l'enllaç que aportes.

Carles Tomàs ha dit...

Miopes no sé si acabarem, però coixos d'identitat, segur que sí

Vicent Terol ha dit...

Carles, ara sembla que volen fer marxa enrere, després d'haver comprovat el ridícul que s'ha fet. Sent notícia, com al cas Gürtel, als informatius d'àmbit estatal.


Salut!