dijous, 31 de desembre del 2009

Saturació a cap d'any

Aquell any, Remigi havia decidit no celebrar la nit de cap d'any. Si li preguntaven per l'assumpte, responia amb el següent discurs:

-Molta gent se sent obligada a sopar de manera especial. Ixen per a no sentir-se estranys quedant-se a casa com sí farien una altra nit qualsevol. Són víctimes de les convencions!

Va sopar amb la televisió apagada i escoltant música, com era habitual en ell. Tot i voler aparentar normalitat al seu interior, Remigi se sentí estrany. I també sol.
Després va seure al sofà i estigué una bona estona tractant de concentrar-se llegint una novel·la sense aconseguir-ho. Va provar també de veure una pel·lícula, però pensaments aliens al film giraven per la seua ment, fent que la tristesa anara envaint-lo més i més a poc a poc.
Finalment, fent un esforç per aparcar la seua determinació i els principis, Remigi decidí telefonar un dels seus amics, per tal de saber on es trobava el grup sopant i acudir-hi a l’hora del cafè. Tanmateix, per molt que insistia prement el botó del seu mòbil, l’únic que aconseguia escoltar per l’altaveu era una gravació que deia el següent: “El número marcat es troba fora de cobertura o no està disponible”.

7 comentaris:

Francesc Mompó ha dit...

Que tingues una molt bona entrada d'any nou (i que els de ponent deixen de ser radicals).
Salut i Terra

Anònim ha dit...

Hola, hemos leído tu historia desde Bilbao... lo hemos disfrutado! es una buena forma de comenzar el año!
Bernat i Alejandra.

Vicent Terol ha dit...

Francesc: Gràcies i el mateix et dic. De moment, sembla que va bé la cosa...


Alejandra i Bernat: Xe, no esperava trobar-vos per ací. Gràcies pel comentari! Què tal anit per allà dalt? Ja contareu... Gemma i jo ens ho vam passar molt bé anit. Però ja xarrem de tot açò i del concert de Manel, que és el dia 9 i no el 16, eh?? BON ANY!

Anònim ha dit...

Remigi, que no té les idees clares...

Gemma

Eva ha dit...

Jo he estat un temps fora de cobertura...
Bon any!!!

Speaker ha dit...

Pobre Remigi, quina putada... A vegades les convencions són molt útils, però també és cert que hi ha dies que un no està d'humor per a reunions.

Salut i bon any

Vicent Terol ha dit...

Gemma: Em sona el teu nom d'alguna cosa... Quant a Remigi, creus que es tractarà de Remigi Palmero?


Eva: Igualment, Eva. Bon any!


Josep Lluís: Conec gent a qui li afecta anímicament la nit de cap d'any... Bon any!!